'Courtois haalt neus op voor 225.000 euro per week en wil na top-WK hoger loon'

'Courtois haalt neus op voor 225.000 euro per week en wil na top-WK hoger loon'

Gepubliceerd: zondag 15 juli 2018 om 14:05zo 15-07-2018 om 14:05

Thibaut Courtois gaat in de komende dagen met zijn zaakwaarnemer praten over zijn sportieve toekomst. Chelsea wil de Belgische goalie dolgraag in Londen houden, maar de laatste contractaanbieding die The Blues hebben gedaan, voldoet sowieso niet. 

Courtois liet dat zaterdag, direct na de gewonnen troostfinale tegen Engeland op het WK (2-0), weten aan diverse media. "Als ik terugkeer op de club, hoor ik vanzelf wat de club wil en hoe zij de toekomst zien. Na dit WK is het wel duidelijk dat er een verschil zit tussen wat Chelsea heeft aangeboden en wat ik kan vragen."

The Telegraph weet dat Chelsea al in december aan de zaakwaarnemer van Courtois heeft laten weten dat de boomlange sluitpost een slordige 225.000 euro bruto per week kan gaan verdienen op Stamford Bridge. Dat is een kleine twaalf miljoen euro per jaar. Blijkbaar haalt Courtois nu dus zijn neus op voor dat immense salaris.

Alles wijst erop dat de international, die in Engeland nog een contract voor één jaar heeft, aast op een transfer naar Spanje. Real Madrid wordt gezien als de meest waarschijnlijke bestemming van Courtois. Alisson (AS Roma) en Jasper Cillessen (FC Barcelona) zijn bij Chelsea in beeld als zijn opvolger. 

Lees ook: Courtois lacht met transferroddels: "Waar ik ook ga, Hazard moet mee"

Plaats een reactie

zondag 15 juli 2018 om 14:19
Voor 225 000 euro per week zou ik ook geen week "werken"....
Erg he.
Vind ik leuk
Rune1891 +5470
zondag 15 juli 2018 om 14:31
Je neus ophalen voor een wekelijks loon, waar de gewone sterveling 10 jaar moet voor werken.....
Vind ik leuk
zondag 15 juli 2018 om 15:22
Gaan we ons iedere keer ergeren over die bedragen als we zoiets lezen?
Ik denk dat iedereen het er mee eens is dat het veel te hoge bedragen zijn... Maar als iedereen aan de top van de voetbalwereld zoveel meer verdient, waarom zou Courtois dan tevreden moeten zijn met dit bedrag? Courtois was de beste (of een van de beste goalies) op het WK. Ik zou ook pokeren als ik hem was, en als jullie de kans hadden ook.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws