'Chelsea aast op Allison, weg naar Real Madrid ligt open voor Courtois'

'Chelsea aast op Allison, weg naar Real Madrid ligt open voor Courtois'

Gepubliceerd: vrijdag 29 juni 2018 om 09:25vr 29-06-2018 om 09:25

Chelsea FC springt in de dans voor Allison Becker. De Braziliaanse doelman werd enige tijd gelinkt aan Real Madrid, maar de Londenaren moeien zich. Ligt de weg naar de Spaanse hoofdstad zo open voor Thibaut Courtois?

Volgens Marca zijn de Londenaren bovendien bereid om veel meer te betalen voor de 25-jarige doelman, die op Stamford Bridge de eventuele opvolger moet worden van Thibaut Courtois. AS Roma zou zo'n zeventig miljoen euro vragen voor Alisson. Een bod van veertig miljoen van Real Madrid werd onlangs resoluut van tafel geveegd.

Doordat de Koninklijke naast Alisson lijkt te grijpen, verlegt het de aandacht mogelijk naar uitgerekend Courtois. De nummer één van de Rode Duivels heeft een contract tot medio 2019 bij Chelsea en gaf al meermaals aan open te staan voor een terugkeer naar Madrid, waar hij eerder voor stadgenoot Atlético actief was. Toch moet hij nog altijd vijftig miljoen opleveren. 

Ondertussen wordt Alisson niet de enige versterking van Chelsea. The Blues hebben ook de slag gewonnen om Aleksandr Golovin, melden diverse Engelse media. De uitblinker van Rusland op het WK komt voor 25 miljoen euro over van CSKA Moskou. De middenvelder werd eerder gelinkt aan onder meer FC Barcelona en Juventus.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Waar speelt Courtois volgend seizoen?

(211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws