OFFICIEEL: Monchi weet van geen ophouden: Roma betaalt 6 miljoen voor 9e aanwinst

OFFICIEEL: Monchi weet van geen ophouden: Roma betaalt 6 miljoen voor 9e aanwinst

28-06-2018 20:31

De hand van technisch directeur Monchi is deze zomer duidelijk zichtbaar bij AS Roma. De Spanjaard is de selectie van de Romeinen aan het renoveren en heeft donderdag met William Bianda al de negende versterking binnengehaald.

De achttienjarige verdediger komt over van Ligue 2-club Lens. De Franse jeugdinternational kost zes miljoen euro. Door bonussen kan dat bedrag oplopen tot maximaal elf miljoen, laat Roma donderdagavond weten. Bianda, die pas zeven wedstrijden achter zijn naam heeft staan, tekent een verbintenis voor vijf seizoenen in het Stadio Olimpico.

Eerder versterkte Roma zich al met Javier Pastore, Justin Kluivert, Davide Santon, Ante Coric, Bryan Cristante, Nicolò Zaniolo, Antonio Mirante en Iván Marcano. Daarnaast werden huurlingen Grégoire Defrel en Patrik Schick definitief vastgelegd.

Monchi is in zijn nopjes met de komst van Bianda. "Met het vastleggen van William, blijft Roma investeren in jeugdig talent. We zijn ervan overtuigd dat William zich met de hulp van onze trainers en ervaren spelers kan blijven ontwikkelen."