Perfecte weekend voor Rode Duivels, Kompany kondigt zelf terugkeer aan

  Perfecte weekend voor Rode Duivels, Kompany kondigt zelf terugkeer aan

  Zes op zes, een doelpuntensaldo van 8-2 en een geweldige prestatie tegen Tunesië: de Rode Duivels hebben zaterdag een boodschap uitgestuurd naar de rest van de wereld. Om het feestje helemaal compleet te maken, komt Vincent Kompany de dag erop met uitstekend nieuws.

  Via zijn Twitter-profiel laat de mandekker weten dat hij de Duivels dit WK zeker nog zal kunnen helpen. 'Ik geniet ervan tijd te spenderen met deze jonge en talentvolle ploeg. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen', stuurt de speler van Manchester City de wereld in.

  Of de laatste groepswedstrijd tegen Engeland haalbaar is, valt niet helemaal af te leiden uit zijn post. Bovendien is het maar zeer de vraag of Roberto Martinez, nu de kwalificatie quasi zeker is, Kompany meteen voor de leeuwen wil gooien. De kans bestaat dat de bondscoach hem, samen met Thomas Vermaelen, spaart voor de knock-out-fase.

  Poll

  Wat zou jij doen met Kompany en Vermaelen?

  (131 stemmen)

  Plaats een reactie

  Intel +1257
  zondag 24 juni 2018 om 13:03
  Nice , de enige missing link dat we nog nodig hebben met hem in de verdediging gaan de andere ook meer vertrouwen hebben en courtois ook , boyata is heel hard gegroeid tegen het ek zal die er ook wel echt staan maar voor nu toch liever Kompany en echte leider en zelfs na al die blessures 1 vd beste verdedigers ter wereld.
  [Reactie gewijzigd op zondag 24 juni 2018 om 13:04]
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws