KAA Gent kent geen enkele moeite met de buren van Racing Gent

KAA Gent kent geen enkele moeite met de buren van Racing Gent

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 20:54vr 22-06-2018 om 20:54

KAA Gent heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tot een goed einde gebracht. Tegen de streekgenoten van Racing Gent won het met 0-8.

Het was KAA Gent dat uiteraard met het meeste initiatief aan de wedstrijd begon. Jonathan David was de gevaarlijkste man, maar het bleef wachten tot de 26e minuut eer er gescoord kon worden. Vanop de stip kon Renato Neto er 0-1 van maken.

De ban was gebroken en de netten werden vlot gevonden. Enkele minuten later glipte David door de thuisdefensie en maakte hij er 0-2 van. Nieuwe aanwinst Platsun kon er voor rust nog 0-3 van maken.

Het nieuwe aanvallende duo bij Gent was ook meteen dreigend. Enkele minuten ver in de tweede helft werd het 0-4. Janga werd neergehaald, maar Yaremchuk profiteerde én scoorde. De spits kon er met een knap schot zelfs nog 0-5 van maken.

Gent kreeg uiteindelijk nog een tweede strafschop. Yuya Kuba legde de bal op de stip: 0-6. De Japanner was niet niet klaar, want net voor tijd werd het nog 0-7 en zelfs 0-8, de eindstand.

Eerste helft: Thoelen, Lloci, Plastun, De Smet, Davidzada, Andrijasevic, Raskin, Neto, David, Koita en Limbombe
Tweede helft: De Busser, Asare, Burssens, Rosted, Foket, Verstraete, Mostafa, Dompé, Kubo, Yaremchuk, Janga

Plaats een reactie

Lord Wenger +17031
vrijdag 22 juni 2018 om 21:16
Geen Kalu en Esiti. Benieuwd of die bezig zijn met een transfer.

Davidzada krijgt ook een nieuwe kans precies.
[Reactie gewijzigd op vrijdag 22 juni 2018 om 21:29]
Vind ik leuk
dinsdag 26 juni 2018 om 17:31
Jammer, eerste wedstrijd na nog geen week training van de ratten. Gantoise is vergeten dat ze ook nog in derde nationale hebben gespeeld en dat ze toen ook zo een uitslag konden verwachten. Het kan verkeren zei Bredero 😊
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws