Courtois reageert op hersenschudding-verhaal Karius: ''Ik vind het vreemd''

Courtois reageert op hersenschudding-verhaal Karius: ''Ik vind het vreemd''

05-06-2018 16:22
2

Liverpool-keeper Loris Karius was met twee gigantische blunders de grote schlemiel tijdens de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid (1-3). Maandag onthulde een arts uit de Verenigde Staten dat Karius na een elleboog van Sergio Ramos met een hoofdschudding op het veld stond. Dit zou mogelijk invloed hebben gehad op zijn optreden. Thibaut Courtois vindt het maar vreemd.

Courtois weet hoe het is om tijdens een match een hersenschudding op te lopen, want in 2014 overkwam het hem tegen Arsenal. ''Ik heb het ook een keer meegemaakt. Na een botsing met Alexis Sanchez had ik een hersenschudding.  Ik stond toen nog 20 minuten op het veld, maar zag niks meer. Ik moest me toen laten vervangen. Ik kon niet verder'', vertelde Courtois dinsdag op een persconferentie.

Karius speelde gewoon verder, dus Courtois weet niet of hij de verhalen moet geloven. ''Ik vind het een vreemd verhaal. Hij maakte twee blunders, maar hij pakte toch ook uit met twee wereldsaves. Waren die dan toeval of kon hij toen wel de bal zien? Of hoe verklaar je die saves? Ach, als ze willen beweren dat de hersenschudding de oorzaak was van de blunders, dan doen ze dat maar. Ik vind het raar'', plaats hij duidelijke vraagtekens.

Bekijk de beelden: Ramos deelt een gemene elleboog uit aan Karius