'Club Brugge wil koningskoppel voor de neus van RSC Anderlecht wegkapen'

'Club Brugge wil koningskoppel voor de neus van RSC Anderlecht wegkapen'

04-06-2018 14:45
19

Club Brugge zoekt met het oog op komend seizoen nog een nieuwe spits. Abdoulay Diaby lijkt op weg naar de uitgang, dat terwijl Wesley Moraes op heel wat interesse kan rekenen. Daarom richt Blauw-Zwart nu zijn pijlen op twee bekenden van RSC Anderlecht.

Eerder meldde VoetbalPrimeur.be dat Club Brugge lichte interesse toonde in Landry Dimata en Carlos Eduardo. Aanvankelijk leek die belangstelling eerder een schijnmanoevre om paars-wit te ontwrichten, maar Het Laatste Nieuws beweert het tegendeel.

Helse transferstrijd
Meer nog: het dagblad schrijft dat er weldegelijk concrete interesse is  van de Bruggelingen. Club zal sowieso een poging wagen voor beide aanvallers, of toch op zijn minstens voor één van beide. Blauw-Zwart steekt op die manier Anderlecht toch wel stokken in de wielen.

Paars-wit had de komst van beide aanvallers graag deze week afgerond, maar dat lijkt nu geen sinecure meer. Aangezien de interesse voor zowel Dimata als Eduardo gestaag toeneemt, lijkt een akkoord niet voor meteen. Het belooft nog een spannende transferstrijd te worden.