'Makelaar biedt doelman aan na Karius-blunders, nieuwe concurrent voor Mignolet'

'Makelaar biedt doelman aan na Karius-blunders, nieuwe concurrent voor Mignolet'

27-05-2018 09:00
4

Loris Karius lijkt na zijn blunders in de Champions League-finale tegen Real Madrid (1-3) geen toekomst meer te hebben bij Liverpool. Daags na zijn dramatische optreden zouden The Reds al een vervanger op het oog hebben.

Waar doelmannen als Jasper Cillessen (FC Barcelona) en Alisson (AS Roma) al werden gelinkt aan een overstap naar Anfield, is nu ook Gianluigi Donnarumma in beeld. Dat meldt Tuttosport. Liverpool heeft te horen gekregen dat de negentienjarige Italiaan 'slechts' veertig miljoen euro hoeft te kosten.

Zaakwaarnemer Mino Raiola wilde Donnarumma aanvankelijk onderbrengen bij Paris Saint-Germain, maar hij heeft zijn zinnen nu gezet op de verliezend Champions League-finalist. Waar AC Milan hoopt op een transfersom van zestig tot zeventig miljoen euro, meent Raiola dat veertig miljoen moet volstaan om het toptalent los te weken in San Siro.

Dat heeft alles te maken met de financiële situatie. Milan heeft moeite om te voldoen aan de Financial Fair Play-regels. Of Liverpool zit te wachten op Donnarumma, is nog niet duidelijk. Milan haalde met Pepe Reina al een nieuwe doelman in huis.