'Makelaar biedt doelman aan na Karius-blunders, nieuwe concurrent voor Mignolet'

  'Makelaar biedt doelman aan na Karius-blunders, nieuwe concurrent voor Mignolet'

  zondag 27 mei 2018 om 09:00

  Loris Karius lijkt na zijn blunders in de Champions League-finale tegen Real Madrid (1-3) geen toekomst meer te hebben bij Liverpool. Daags na zijn dramatische optreden zouden The Reds al een vervanger op het oog hebben.

  Waar doelmannen als Jasper Cillessen (FC Barcelona) en Alisson (AS Roma) al werden gelinkt aan een overstap naar Anfield, is nu ook Gianluigi Donnarumma in beeld. Dat meldt Tuttosport. Liverpool heeft te horen gekregen dat de negentienjarige Italiaan 'slechts' veertig miljoen euro hoeft te kosten.

  Zaakwaarnemer Mino Raiola wilde Donnarumma aanvankelijk onderbrengen bij Paris Saint-Germain, maar hij heeft zijn zinnen nu gezet op de verliezend Champions League-finalist. Waar AC Milan hoopt op een transfersom van zestig tot zeventig miljoen euro, meent Raiola dat veertig miljoen moet volstaan om het toptalent los te weken in San Siro.

  Dat heeft alles te maken met de financiële situatie. Milan heeft moeite om te voldoen aan de Financial Fair Play-regels. Of Liverpool zit te wachten op Donnarumma, is nog niet duidelijk. Milan haalde met Pepe Reina al een nieuwe doelman in huis.

  Plaats een reactie

  ekakia +357
  zondag 27 mei 2018 om 09:18
  In de eerste zin schrok ik me wel een hoedje. Als ik moet kiezen tussen Cillessen of Alisson, dan weet ik het wel héél snel.
  Dat is als kiezen tussen Koen Casteels en Thibaut Courtois.
  Vind ik leuk
  SD +8760
  zondag 27 mei 2018 om 09:49
  19 jaar ... alvast een pak ervaring !
  Vind ik leuk
  Patfey +5091
  zondag 27 mei 2018 om 10:07
  Maar een grote toekomst
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +14184
  zondag 27 mei 2018 om 10:47
  Pipo Raiola bepaalt dus het carrièreverloop van Donnarumma.
  Vind ik leuk
  zondag 27 mei 2018 om 10:52
  Donnaruma is echt wel veel beter vind ik. Hy heeft nog een lange carrière voor zich en heeft toch wel al wat bewezen in Italië. Allison is ook goed maar iets ouder en misschien net iets minder talent dan Donnaruma, maar dat ze beter zijn dan Karius is zeker...
  Vind ik leuk
  firedwarf +3049
  zondag 27 mei 2018 om 13:21
  Xzavier Waterslaegers is beter dan Karius dus das nu nie echt een statement...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Makelaar biedt doelman aan na Karius-blunders, nieuwe concurrent voor Mignolet'