'Standard kan opnieuw gouden zaken doen: huurling mag definitief vertrekken'

'Standard kan opnieuw gouden zaken doen: huurling mag definitief vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 24 mei 2018 om 15:52do 24-05-2018 om 15:52

Standard Luik heeft met de transfer van Ishak Belfodil (voor 5,5 miljoen naar Hoffenheim) al een mooie zaak gedaan tijdens deze transfermercato, maar de Rouches zijn nog lang niet uitgezongen. Ook voor Mathieu Dossevi kan Standard nog een aardige duit vangen.

De flankaanvaller werd dit seizoen net als Belfodil uitgeleend. Dossevi was aan de slag bij FC Metz en liet daar een goede indruk na. Zijn ploeg degradeerde, maar hij gaf wel elf assists in de Ligue 1. Dossevi heeft dan ook belangstelling opgewekt van andere ploeg. Hij staat op het verlanglijstje van onder andere Bordeaux.

"Het is waar dat er veel interesse voor hem is, hij heeft dan ook een sterk seizoen gespeeld", vertelde Thomas, de broer van Dossevi, aan O2 Radio. "We zullen rustig rond de tafel zitten met het bestuur van Standard om zo een oplossing bij een andere club te vinden. Bordeaux is één van de clubs die interessant zouden kunnen zijn voor Mathieu. Zeker omdat ze volgend seizoen Europa League spelen, maar ik kan niet zeggen dat hij daar zal tekenen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws