Mannaert bevestigt interesse in JPL-revelatie: Interessant profiel

Mannaert bevestigt interesse in JPL-revelatie: "Interessant profiel"

25-04-2018 20:48
4

Club Brugge zal zich komende zomer nog op de transfermarkt begeven. Daarvoor kijkt het naar het buitenland, maar ook het binnenland. Zo zou Taiwo Awoniyi weleens de stap naar Blauw-Zwart kunnen zetten.

Eerder raakte al bekend dat de Nigeriaanse spits van Royal Excel Moeskroen op het verlanglijstje van Club Brugge staat. Tegenover Sport/Footmagazine bevestigt manager Vincent Mannaert alvast dat Club Brugge hem in het oog houdt.

"Hij heeft een interessant profiel, in de zin dat hij jong is en potentieel heeft. Hij heeft wel wat weg van Wesley, maar mist nog diens efficiëntie en fysieke power", aldus Mannaert.

Concurrentie
Of er ook onderhandeld zal worden, valt nog af te wachten. Club Brugge zal alleszins snel moeten zijn, want onder andere Anderlecht, Antwerp en Gent hebben hem ook op het lijstje staan.

Als het tot onderhandelingen komt, wil Club Brugge enkel een definitieve transfer. Awoniyi is namelijk nog een speler van Liverpool. Het valt nog af te wachten of de Engelse club hem ook definitief van de hand doet. "Alles hangt af van Liverpool", besluit Mannaert.