Joos doet opvallende uitspraak: Daarom zit hij nog niet in China

Joos doet opvallende uitspraak: "Daarom zit hij nog niet in China"

Gepubliceerd: zondag 15 april 2018 om 14:00zo 15-04-2018 om 14:00

AS Roma zorgde deze week voor een echte stunt door FC Barcelona uit te schakelen in de Champions League. Filip Joos heeft ook genoten van die match, onder meer ook van Radja Nainggolan.

Nainggolan flirtte in januari met een vertrek, maar bleef uiteindelijk toch. "Radja Nainggolan werd deze winter in de etalage gezet. Het is slechts omdat onze landgenoot nog van het WK droomt en besefte dat een transfer naar China voor hem, anders dan voor Witsel en Carrasco, wél een kruis over Rusland had betekend, dat hij zijn hakken in het zand zette en in Rome bleef", aldus Joos bij De Standaard.

Ook andere sterkhouders van het team zeiden nee tegen een vertrek. "Dzeko leek deze winter zijn koffers te zullen pakken. Chelsea wilde hem inlijven. Roma stond niet weigerachtig tegenover een transfer, Dzeko is al tweeëndertig, het bod van de Engelsen was een economisch buitenkansje. Maar ook Dzeko bleef in de Eeuwige Stad. Naar verluidt vooral omdat zijn vrouw niet wilde verhuizen.

"Manolas, de maker van het doelpunt van de kwalificatie, bedacht zich deze zomer in de luchthaven net voor hij op een privéjet richting Sint-Petersburg zou stappen. Bij Zenit weigerden ze in zijn contract te stipuleren dat zijn loon in euro zou worden uitbetaald, en roebels waren de verdediger te troebel."

Plaats een reactie

zondag 15 april 2018 om 14:19
Conclusie: in Rome wonen is het goed leven, je kunt er wandelen, shoppen en ontzettend lekker eten. Ik heb er zelf 6 maanden gewoond.
Vind ik leuk
Patfey +5958
zondag 15 april 2018 om 19:58
Gelukzak :).
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws