Debuut biedt geen garanties op WK-selectie: 'Dat lukte amper bij Limbombe'

Debuut biedt geen garanties op WK-selectie: 'Dat lukte amper bij Limbombe'

28-03-2018 10:01
8

De oefenwedstrijd tegen Saoedi-Arabië bleek voor de Rode Duivels eigenlijk een maat voor niets (4-0-winst), maar Anthony Limbombe zal er wél ten volle van genoten hebben. Hij maakte zijn debuut voor de nationale ploeg. Desondanks moet de flankspeler niet beginnen zweven, claimt Het Nieuwsblad.

'Debutant Limbombe mocht na de rust meteen invallen', zag de krant. De revelatie van Club Brugge, die 'nog moet vechten voor een plaatsje bij de 23-koppige WK-selectie', maakte echter weinig klaar. 'Limbombe had de vaste wil zich te laten zien, maar dat lukte amper. Lef toonde de speler van Club Brugge wel. Dat Martinez hem zou meenemen naar Rusland, zou voor de 23-jarige linkerflankspeler een enorm succes zijn.'

Op links kreeg Yannick Carrasco naar goede gewoonte de voorkeur, maar ook hij werd te licht bevonden. 'Op de linkerflank blijft het met vuur spelen. Zeker tegen sterkere tegenstanders dan Saudi-Arabië, die ondanks hun flauwe prestatie op de kant van Carrasco wel voor averij zorgden', staat er te lezen in HNB.