Ploegmaats hopen dat Batshuayi blijft: Positie zou zo uitstekend ingevuld zijn

  Ploegmaats hopen dat Batshuayi blijft: "Positie zou zo uitstekend ingevuld zijn"

  Gepubliceerd: woensdag 14 maart 2018 om 11:36wo 14-03-2018 om 11:36

  Met zeven doelpunten in negen optredens heeft Michy Batshuayi zijn intrede bij Borussia Dortmund allerminst gemist. Alles en iedereen binnen de Duitse topclub hoopt dan ook dat de Rode Duivel ook volgend seizoen aan boord blijft, bevestigt Marco Reus.

  Het boegbeeld van BVB laat er geen twijfel over bestaan bij Read Bundesliga. "Ik zou erg gelukkig zijn als Michy zou blijven. Hij heeft laten zien hoe belangrijk hij kan zijn voor ons. Het is duidelijk dat we, met hem erbij, uitstekend gewapend zouden zijn op die positie volgend seizoen", zet Reus het clubbestuur aan het werk.

  Dortmund is dus wild van haar huurling, al zal een definitieve overgang geen sinecure worden. In de huurovereenkomst van Batshuayi is namelijk geen sprake van een aankoopoptie. De Duitsers zullen Chelsea FC dus moeten overtuigen, maar dat zal hen hoe dan ook een smak geld moeten kosten.

  Poll

  Hoop jij dat Batshuayi bij Dortmund blijft?

  (183 stemmen)

  Plaats een reactie

  woensdag 14 maart 2018 om 13:23
  Het is duidelijk dat Batsman niet zijn laatste goal gescoord heeft voor BVB, want als mijn lievelingsspeler MARCO REUS zo lovend over een collega is da is dat omdat Marco weet dan Batsman een ideaal aanspeelpunt is en dat Dortmund met Batsman aan de poten van de stoel van Bayern kan zagen om de Bundesliga weer spannend te maken.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws