'Geflopte zomeraankoop denkt nu al aan een vertrek bij Club Brugge'

'Geflopte zomeraankoop denkt nu al aan een vertrek bij Club Brugge'

23-02-2018 11:44
2

Club Brugge kreeg dit seizoen te maken met een serieus keepersprobleem. Kenneth Vermeer is na Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle en Vladimir Gabulov al de vijfde sluitpost onder de lat. De recente komst van Vermeer en Gabulov betekende nog meer slecht nieuws voor Hubert, die mogelijk wil vertrekken.

Hubert kreeg zijn kans na het tegenvallende presteren van Horvath, maar de van Standard overgekomen doelman voldeed evenmin aan de verwachtingen. Als gevolg van de aankopen, zakte Hubert heel diep in de hiërarchie. Onze 24-jarige landgenoot is inmiddels pas de vierde keus en Hubert heeft het moeilijk om dat te accepteren.

La Dernière Heure schrijft dat de keeper en zijn entourage nog voor het einde van het seizoen om de tafel willen zitten met CEO Vincent Mannaert. Enkel als hij een plaats als eerste reservedoelman in het vooruitzicht krijgt gesteld, zou Hubert bereid zijn om te blijven. Als hij als derde keus aan het seizoen moet beginnen, pakt hij naar verluidt al na één seizoen zijn koffers. Zijn voorkeur zou in dat geval uitgaan naar het buitenlands avontuur.