Gouden Schoen opent Franse deuren: 'Onwrikbaar op stilstaande fases'

Gouden Schoen opent Franse deuren: 'Onwrikbaar op stilstaande fases'

Gepubliceerd: dinsdag 13 februari 2018 om 13:28di 13-02-2018 om 13:28

De laatste jaren betekent de Gouden Schoen de ideale springplank naar een buitenlandse competitie. Bij Ruud Vormer lijkt het minder haast te gaan lopen, al zijn de ogen in Frankrijk nu wel geopend.

Of de 29-jarige middenvelder na komende zomer nog in Brugge speelt, is koffiedik kijken. De kans lijkt wel groter dan bij voorgangers als Dennis Praet, Sven Kums of José Izquierdo. Maar dat de Gouden Schoen internationale erkenning met zich meebrengt, staat buiten kijf. Het Franse Footmercato spendeert een artikel aan Vormer. 'Ruud Vormer, het manusje-van-alles van Club Brugge legt de Jupiler Pro League aan zijn voeten', luidt de titel.

'Men verwachtte Youri Tielemans of Leander Dendoncker, maar uiteindelijk werd het Ruud Vormer', staat er te lezen. 'De Nederlandse aanvallende middenvelder, nog onbekend bij het grote publiek, wordt zo beloond voor zijn mooie jaar. Hij is multifunctioneel en leidt in de rangschikking van de assists. De Brugse kapitein spreidt een knappe vista tentoon, is kostbaar in het spel en onwrikbaar op stilstaande fases', besluit de auteur. Afgelopen winter werd Vormer nog in verband gebracht met Girondins de Bordeaux.

Poll

Moet Vormer een transfer maken in de zomer?

(311 stemmen)

Plaats een reactie

Boerken +7932
dinsdag 13 februari 2018 om 13:43
Hij spreekt geen Frans , laat hem maar in Brugge !
Vind ik leuk
Lodecol13 +3056
dinsdag 13 februari 2018 om 14:41
Ja ja ruud is van ons en terecht met een gouden strik rond zijn gouden schoen
Vind ik leuk
Nick Name +56
dinsdag 13 februari 2018 om 17:42
Moehaha, alsof hij 'hogerop' zou meekunnen?! Arm Belgisch voetbal...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws