Ganvoula doet pijnlijke vaststelling: ''Bij ons ontbrak de goesting''

Ganvoula doet pijnlijke vaststelling: ''Bij ons ontbrak de goesting''

05-02-2018 16:39
4

Anderlecht stelde zondagmiddag teleur met een 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen. Lichtpuntje bij de thuisploeg waren de twee goals van Silvère Ganvoula. Uitgerekend de man die voor de winterstop totaal geen potten kon breken bij KV Mechelen en vroegtijdig werd teruggestuurd naar Brussel.

Ganvoula kon niet ontkennen dat het heerlijk voelde om even zijn gram te halen ten opzichte van Malinwa. "Het deed deugd om tegen mijn ex-club twee keer te scoren. Ik vind dat ik bij Mechelen niet echt mijn kans heb gehad'', doet hij zijn beklag over zijn mislukte uitleenbeurt. Daar wilde hij het wel bij laten. ''Daar wil ik niet meer op terug komen. De trainer geeft me hier nu wel vertrouwen en ik ben blij dat ik iets heb kunnen terugdoen."

Helaas voor hem en Anderlecht waren zijn treffers niet genoeg voor een overwinning. "Thuis moeten we tegen Mechelen altijd de drie punten pakken. Akkoord, Mechelen was in tegenstelling tot zijn vorige wedstrijden goed georganiseerd en ze speelden als een hecht blok. Maar bij ons ontbrak de goesting soms, we toonden té weinig karakter. Daar moeten we aan werken."