UPDATE: 'Bruno nam een beslissing over zijn toekomst'

31 januari 2018 om 12:20

Het zijn ook drukke dagen bij Sporting Charleroi. Eerst trok het Dodi Lukebakio aan. Daarna verkocht het de flankspeler meteen. Op de laatste dag van de transferperiode wil het nog een vervanger aantrekken. Mogelijk vindt het die ook bij Anderlecht.

Charleroi huurde dit seizoen Lukebakio van Anderlecht. In het Zwarte Land toonde de flankaanvaller zich. Hij speelde zich in de kijker van Watford en versierde een transfer naar de Premier League. Mogi Bayat regelde de transfer.

Nu kan Bayat Charleroi ook helpen aan de vervanger van Lukebakio. De makelaar heeft immers ook Massimo Bruno in zijn portefeuille zitten. Momenteel speelt Bruno nog op huurbasis voor Anderlecht. Paars-wit leent hem van RB Leipzig, maar in het Constact Vanden Stock stadion is de flankspeler lang niet altijd zeker van een basisplaats.

Bruno speelde in het verleden al voor Charleroi. Volgens L'Avenir willen de Zebra's Bruno nu opnieuw aantrekken. 

Lees ook: 'Twijfel bij Anderlecht, Premier League-club meldt zich in Brussel

Update 12.20: Charleroi en Leipzig hadden volgens La Dernière Heure een akkoord over Bruno, maar de flankaanvaller werkt niet mee. Hij wil dit seizoen gewoon bij Anderlecht blijven. Charleroi zal dus naar een andere speler moeten zoeken.