UPDATE: 'Hanni heeft beslissing genomen over zijn toekomst'

UPDATE: 'Hanni heeft beslissing genomen over zijn toekomst'

31-01-2018 10:50
11

Het staat in de sterren geschrevern, Sofiane Hanni neemt woensdag afscheid van RSC Anderlecht. Er rest enkel nog de vraag: 'naar welke club trekt de middenvelder?'. Het is immers niet langer meer zeker of dat Spartak Moskou gaat zijn. Dat heeft alles te maken met Burnley.

Hanni legde zijn medische testen al af bij Spartak Moskou. Die verliepen naar verluidt goed. De Algerijn bereikte ook al een persoonlijk akkoord met de Russen, die circa acht miljoen euro over hebben voor de speler. Alles leek dus in orde, maar toch twijfelt Anderlecht nog.

Volgens Het Nieuwsblad kreeg Anderlecht nog een aanbieding van Burnley binnen. De Premier League-club plukte eerder Steven Defour weg uit het Astridpark en wil nu opnieuw zaken doen met paars-wit. Anderlecht ziet dat zitten, Hanni voorlopig niet. De speler heeft zijn woord gegeven aan Spartak Moskou en wil dat (voorlopig) niet breken.

Eén ding lijkt zeker, na woensdag is Hanni geen speler meer van Anderlecht. Met Ryota Morioka trok paars-wit immers al een vervanger aan.  

Lees ook: Verkoopt Coucke nog snel twee spelers aan Anderlecht?

Update 10.50 uur: Burnley zal niet de nieuwe bestemming van Sofiane Hanni worden. De Algerijn heeft volgens Het Nieuwsblad besloten om toch voor Spartak Moskou te kiezen. Afgelopen nacht werd er nog onderhandeld tot 3 uur. Die onderhandelingen worden vandaag voortgezet.