UPDATE: Preud'homme wordt zeker NIET de nieuwe trainer van Bordeaux

UPDATE: Preud'homme wordt zeker NIET de nieuwe trainer van Bordeaux

20-01-2018 14:50
7

Michel Preud’homme zou dichtbij een nieuwe uitdaging bij Girondins de Bordeaux staan. Daarbij wil hij graag Emilio Ferrera als assistent. Toch heeft de voormalig Rode Duivel nog een mooie aanbieding gekregen, kan het hem nog in verlegenheid brengen?

Zo melden Australische media dat Preud’homme hoog op het lijstje staat van The Socceroos. De nationale ploeg van Australië is op zoek naar een nieuwe bondscoach, graag willen zij een buitenlandse trainer met heel wat ervaring. De nieuwe bondscoach krijgt dan meteen de kans om zich te tonen op het WK. 

De voormalige succestrainer van AA Gent, Standard en Club Brugge is echter niet de enige gegadigde op het lijstje van de Australische bond. Naast Preud’homme staan ook onder meer Louis Van Gaal, Slaven Bilic, Jurgen Klinsmann Bert Van Marwijk op het verlanglijstje. Afwachten of het voormalige sluitstuk van de Rode Duivels nog zal zwichten voor dit aanbod.

UPDATE 15u40: Preud'homme wordt NIET de nieuwe trainer van Bordeaux, dat meldt Het Laatste Nieuws. Het zag er lange tijd naar uit de de voormalig Rode Duivel op weg was naar de Franse middenmotor, maar tot een akkoord kwam het uiteindelijk niet.