Ex-speler van Anderlecht smeekt om vertrek: Ben hier niet gelukkig

Ex-speler van Anderlecht smeekt om vertrek: "Ben hier niet gelukkig"

08-01-2018 19:04
3

Stefano Okaka is de bank in Engeland beu. De Italiaanse ex-spits van Anderlecht zit vaker dan hem lief is op de bank bij Watford. Hij wil daar verandering in zien komen. De spits aast op een vertrek en een terugkeer naar Italië.

 In Gazzetta dello Sport smeekt de spits van Watford zijn ex-coach Walter Mazzarri om hem weg te halen bij de Engelse club. Hij hoopt dat Torino, waar Mazzarri nu coach is, de Italiaanse spits overneemt. "Ik wil gewoon spelen", zegt hij. "Ik ben nu 28 jaar, dit moeten de topjaren van mijn carrière zijn. Hier blijven kan ik absoluut niet, ik ben niet tevreden momenteel", aldus Okaka.

"Gino Pozzo (de eigenaar van Watford) en ik hebben al een gesprek gehad. Ik hoop vooral dat alles snel opgelost geraakt." De ex-spits van Anderlecht hoopt vooral op een terugkeer naar Italië. "Torino is een geweldige ploeg, met een mooie geschiedenis. En Mazzarri? Ik heb er altijd van genoten om met hem te werken", besluit Okaka.

Okaka zit dit seizoen aan zes wedstrijden (voornamelijk invalbeurten) voor Watford. Hij kon daarin één keer scoren. Vorig seizoen was hij goed voor vier doelpunten in 1.044 (zo'n elf wedstrijden) speelminuten.