Oostende krijgt pandoering van Stuttgart, Lombaerts afgevoerd naar ziekenhuis

08-01-2018 17:15
2

KV Oostende heeft zijn eerste oefenwedstrijd tijdens de winterstage verloren. De Kustjongens gingen met 5-2 onderuit tegen Stuttgart en zagen bovendien Nicolas Lombaerts uitvallen met een blessure.

De verdediger werd afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij slecht neerkwam op de rug. Het ziekenhuisbezoek is uit voorzorg, Lombaerts komt er volgens Het Nieuwsblad hoogstwaarschijnlijk met de schrik vanaf.

Oostende stond aan de rust nog op een 1-2 voorsprong tegen Stuttgart, na doelpunten van Siani (penalty) en Bjelica. In de tweede helft namen de Duitsers echter het commando over, zeker na nadat Zinho Gano vertikte de 1-3 te maken.

Tijdens het slotkwartier ging het plots heel snel. Onze landgenoot Orel Mangala maakte de gelijkmaker voor Stuttgart. Sessa en Ginczek diepten de score verder uit. Ginczek zette kort voor affluiten de 5-2 eindstand op het scorebord.