'Chelsea wil Hazard met hoogste PL-salaris uit de handen van Real Madrid houden'

'Chelsea wil Hazard met hoogste PL-salaris uit de handen van Real Madrid houden'

31-12-2017 07:30
1

Er werd de afgelopen week nog maar eens nadrukkelijk gespeculeerd over de toekomst van Eden Hazard. De geruchten over een megatransfer naar Real Madrid staken weer de kop op. Chelsea wil echter ver gaan om zijn sterspeler te behouden.

Hazard pronkte zaterdag op de cover van het Spaanse Marca. Volgens de krant zou Hazard voor een overstap richting Real Madrid willen kiezen, nadat hij een nieuw contractvoorstel naast zich had neergelegd. Vader Thierry bracht de speculaties verder op gang door te stellen dat zijn zijn zoon het aanbod van Chelsea weigerde, om eventueel gevolg te kunnen geven aan de interesse van Real Madrid. 

Chelsea-voorzitter Roman Abramovich heeft deze uitspraken ook gehoord en de Russische miljardair is gelijk in actie geschoten, meldt Marca. Het Engelse The Telegraph kent dan weer de details van het aanstaande voorstel. The Blues zijn naar verluidt van plan om Hazard te proberen te overtuigen met een salaris van 338.000 euro per week. Dit zou voor de Rode Duivel liefst een loonsverhoging van vijftig procent (nu 225.000 euro) betekenen. Als Hazard akkoord gaat troeft hij Manchester United-ster Paul Pogba zelfs af als de best verdiende speler in de Premier League. 

Lees ook: Conte raadt Hazard transfer naar Real af: "Nog veel ruimte voor verbetering"