Conte raadt Hazard transfer naar Real af: Nog veel ruimte voor verbetering

Conte raadt Hazard transfer naar Real af: "Nog veel ruimte voor verbetering"

30-12-2017 11:21
1

Als het van Antonio Conte afhangt, blijft Eden Hazard gewoon mooi bij Chelsea FC. Volgens Spaanse media aast onze landgenoot nadrukkelijk op een transfer naar Real Madrid. Conte betwijfelt of dat de juiste stap zou zijn voor zijn sterspeler.

"Ik ben trots om Eden in mijn team te hebben", opent Conte zijn praatje bij The Sun. "Hij is echt een fijne kerel, maar hij heeft ook nog veel ruimte voor verbetering, om zo één van de beste spelers ter wereld te worden. Hij zou meer kunnen scoren. Als je al in een grote club zit en je gelooft in haar ambitie, denk ik dat het de juiste keuze is om te blijven", geeft hij advies.

De Italiaan weet waar het schoentje knelt bij Hazard. "Als je naar de statistieken kijkt, dan begrijp je dat hij meer doelpunten zou kunnen maken. Dat is een aspect waarin hij kan verbeteren. Als je een aanvaller of nummer tien bent, moet het je specialiteit zijn om te scoren. Maar vergeet ook niet dat hij jonger is dan die twee andere spelers, Messi en Ronaldo", besluit Conte.