Anderlecht gaat op zoek naar nieuw goudhaantje, icoon stelt JPL-revelatie voor

Anderlecht gaat op zoek naar nieuw goudhaantje, icoon stelt JPL-revelatie voor

13-12-2017 08:50
2

Het Anderlecht onder Hein Vanhaezebrouck loopt nog niet helemaal. De coach wil attractief voetbal brengen, maar stuit op enkele problemen. Die zouden in de wintertransferperiode opgelost moeten worden. Gille Van Binst heeft één speler in het vizier.

Met tien punten achterstand op Club Brugge is het van moeten voor Anderlecht. Al vreest Van Binst toch voor het verdere verloop van de competitie. "Ze moeten echt al een wondertransfer realiseren om dit nog recht te trekke. Maar waar vind je die nog", vraagt hij zich af.

"Als zelfs een aanvaller uit de Servische competitie (Richmond Boakye) zijn neus ophaalt voor Anderlecht dan moet je ook niet hopen dat er iemand uit de Premier League of de Bundesliga wel wil komen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

In eigen land ziet hij toch één speler rondlopen die paars-wi kan helpen. "Een speler als Morioka zou Anderlecht goed kunnen gebruiken maar daar zitten ook al clubs achter waar Anderlecht niet mee kan concurreren. Bij Club Brugge hebben ze scorende spitsen op overschot, maar die gaan ze niet naar Anderlecht laten vertrekken."