'Uitgelekt document verklapt megadeal PSG: aanvaller verkast voor 30 miljoen euro'

'Uitgelekt document verklapt megadeal PSG: aanvaller verkast voor 30 miljoen euro'

12-12-2017 08:43
0

Lucas Moura lijkt voor een afscheid bij Paris Saint-Germain te staan. Diverse media claimen zelfs dat de transfer van de Braziliaanse vleugelaanvaller naar China al bezegeld is. Moura (25) kan zijn carrière voortzetten bij Beijing Guoan.

Op social media circuleert een medisch document van Beijing Guoan (zie onder) met daarop alle spelers van de club. Opvallend genoeg staat ook Moura op het lijstje. Onduidelijk is nog of het document echt is. 

Moura wordt al maandenlang aan een vertrek uit Parijs gelinkt. De vleugelaanvaller komt dit seizoen niet aan de bak onder trainer Unai Emery. Hij kreeg in de Ligue 1 niet één keer een basisplaats. Emery liet hem vijf keer invallen. Afgelopen zomer stond Moura in de belangstelling van meerdere ploegen uit de Premier League. Toen ging een transfer niet door. 

Volgens diverse media gaat Bejing Guoan nu zo'n dertig miljoen euro op tafel leggen voor de oud-speler van São Paulo. Dat geld is meer dan welkom in Parijs. PSG moet in de komende maanden zeker tachtig miljoen euro in het laatje brengen om te voldoen aan de voorwaarden van Financial Fair Play. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie