'Lestienne gegeerd, eerste kandidaat legt drie miljoen euro klaar'

'Lestienne gegeerd, eerste kandidaat legt drie miljoen euro klaar'

08-12-2017 11:00
4

Maxime Lestienne zit een beetje op een zijspoor bij Roebin Kazan, de Russische club waar hij nu onder contract ligt. Hij is zo een buitenkansje voor Belgische clubs, maar een terugkeer naar België is lang niet zeker.

Volgens het Russische Riafan.ru zou er namelijk al een andere club hem in het oog houden. Het gaat concreet om Werder Bremen, dat het momenteel bijzonder slecht doet in de Bundesliga. Het staat nu op de voorlaatste plaats, in Duitsland betekent dat rechtstreekse degradatie.

Bremen wil de bakens in de winter verzetten en ziet Lestienne als een uitstekende aankoop. Het heeft naar verluidt drie miljoen euro over voor de ex-speler van Club Brugge. Lestienne mag echter niet weg voor onder de 4,5 miljoen euro. Dat is nog altijd maar een fractie van zijn oorspronkelijke transferprijs, die maar liefst tien miljoen euro bedroeg. 

Lestienne heeft echter wel een achterpoortje. Kazan kampt met schulden en heeft zijn spelers al enkele maanden niet meer betaald. Lestienne zou op die manier uiteindelijk zelfs gratis kunnen weggaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie