De Bruyne maakt zich ontzettend populair bij City-fans na reactie op Pogba

De Bruyne maakt zich ontzettend populair bij City-fans na reactie op Pogba

Gepubliceerd: dinsdag 5 december 2017 om 22:01di 05-12-2017 om 22:01

Kevin De Bruyne is nu al één van de favoriete spelers van het City-publiek, maar hij heeft zich met enkele uitspraken zo mogelijk nog populairder gemaakt. Een antwoord op een opmerking van Man Utd-speler Paul Pogba konden de City-fans wel smaken.

In een interview met de BBC afgelopen zaterdag sprak Pogba over de blessurelast van Man Utd en de rivaliteit met City. "Hopelijk maken ze op een gegeven moment toch eens een uitschuiver", klonk het.

"Ik weet dat het niet mooi is om te zeggen, maar ik hoop voor ons dat ze net voor een belangrijke match toch ook eens enkele belangrijke spelers zien uitvallen. Zoals dat bij ons al het geval is geweest. Zo zal het toch wat anders worden, zullen ze niet langer ongenaakbaar zijn." Uitspraken die men bij City matig kon appreciëren.

Boemerang
Die uitspraken kwamen als een boemerang terug in het gezicht van Pogba. Tegen Arsenal ging hij over de schreef en kreeg hij een schorsing opgelegd van drie wedstrijden. Daardoor mist de Fransman ook de Manchester Derby.

De Bruyne reageerde. "Dat het karma is, is dat OK voor mij. Iedereen heeft recht op zijn mening. Maar ik wil niet dat er iemand zich kwetst. Dit is competitie, je wil spelen tegen de besten", klonk het tegenover Goal. Een citaat dat bijzonder lovend werd onthaald.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws