Speelt Standard sterkhouder kwijt? We staan open voor grotere competitie

Speelt Standard sterkhouder kwijt? "We staan open voor grotere competitie"

31-10-2017 08:00
1

Standard is aan een serieuze heropstanding bezig. De Rouches wonnen afgelopen weekend overtuigend van Waasland-Beveren (3-1) en zetten hun opmars richting Play-Off 1 verder. De exponent van het sterke Standard is toch wel Junior Edmilson. De Braziliaanse Belg groeit stilaan naar zijn beste vorm. Verschillende clubs hebben dat ook gezien.

Met enkele fraaie acties liet Edmilson zien waarvoor hij eigenlijk naar Standard is gehaald. Een speler van zijn kaliber, wanneer hij in vorm is, blijft niet onopgemerkt bij andere clubs in het buitenland. "Het klopt dat er veel ploegen contact hebben opgenomen. We staan open voor een grotere competitie en we hebben altijd gezegd dat we zullen luisteren als er een interessante ploeg komt", vertelt zijn zaakwaarnemer Karim Rafiki tegenover Het Belang van Limburg.

Het ziet er wel naar uit dat Edmilson het seizoen zeker zal uitdoen bij de Luikenaars. "Meerdere ploegen volgen hem al enige tijd, maar op dit moment speelt er niets concreet. Een vertrek heeft op dit moment ook geen prioriteit. Junior heeft nog een contract tot 2019 bij Standard. Het vorige seizoen was ook niet best en hij wil nu beter doen met Standard”, aldus Rafiki. De Standard-supporters kunnen voorlopig nog op beide oren slapen.