Stuivenberg onder vuur: Weet je wat hij moet doen? Ze leren voetballen

Stuivenberg onder vuur: "Weet je wat hij moet doen? Ze leren voetballen"

zaterdag 21 oktober 2017 om 12:07

Er is heel wat te doen om de polsbandjes bij KRC Genk. De spelers zelf zouden er geen grote fan van zijn, maar volgens Genk is het wel een goed idee. Ook in het buitenland is er nu heel wat kritiek op die polsbandjes.

De Nederlander Johan Derksen, analist bij Voetbal Inside, begrijpt de beslissing om met polsbandjes te werken helemaal niet. "Het is een inbreuk op je privacy", zegt hij.

Vooral coach Albert Stuivenberg, die achter het idee staat, krijgt heel wat kritiek. "Dit wordt toch niet bedacht door trainers die vroeger gevoetbald hebben? Dit kun je alleen in een elftal vol lulletjes doen", zegt hij.

"Weet je wat hij moet doen? Hij moet ze leren voetballen. Hij is een oefenmeester", aldus Derksen. Ook Boskamp heeft er zijn eigen mening over. "Dit is echt niet normaal", waarna hij de vergelijking maakt met een enkelband en gevangenen.

Plaats een reactie

buck +1584
zaterdag 21 oktober 2017 om 12:49
Geef commentaar in jullie eigen competitie!
Vind ik leuk
Drekovic +6393
zaterdag 21 oktober 2017 om 13:12
Ben het met U eens, maar toch heeft hij een punt
Vind ik leuk
stama +494
zaterdag 21 oktober 2017 om 13:14
Wat een zever allemaal. Elke sportfanaat vandaag draagt ofwel een hartslagmeter, een stappenteller, een vermogenmeter, enz. Wat zouden we doen als de techniek en de wetenschap het morgen laten afweten..... Als levert het maar 50% nuttige info dan kan het nog zinvol zijn. Als die bullshit over privacy. Alsof dat vandaag nog bestaat. Rijd een ondergondse garage binnen en ze hebben uw nummerplaat, een foto van uw voertuig en een foto van de chauffeur. Maar mannekes toch..... Keep open your eyes en laat je niets wijsmaken door die zogenaamde analisten.
Vind ik leuk
zaterdag 21 oktober 2017 om 15:41
zelfs de grootste sportman allertijden Michael Phelps draagt die bandjes en dan breken zo een paar boerenlullen uit Holland dit af.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Stuivenberg onder vuur: "Weet je wat hij moet doen? Ze leren voetballen"