Mourinho flirt met grootmacht: ''Magie, kwaliteit, jeugd: fantastisch!''

  Mourinho flirt met grootmacht: ''Magie, kwaliteit, jeugd: fantastisch!''

  dinsdag 17 oktober 2017 om 15:48

  José Mourinho doet het momenteel goed met Manchester United. In de stand moeten de Mancunians enkel stadsrivaal City voor zich dulden met twee puntjes verschil. De Portugees wil nog eens kampioen worden in Engeland. Al sluit The Special One een nieuwe uitdaging nooit uit, aldus Het Nieuwsblad.

  In een interview met Telefoot haalt Mourinho de loftrompet boven voor Paris Saint-Germain. Ook zijn zoon is helemaal weg van PSG. "Mijn zoon heeft onlangs beslist naar Parijs te gaan en niet naar Manchester om een wedstrijd te bekijken", aldus de Portugees. Mourinho verklaart de voorliefde van zijn zoon. "PSG heeft op dit moment iets speciaals. Magie, kwaliteit, jeugd: fantastisch."

  De Portugese prijzenpakker kreeg in het verleden al de kans om aan de slag te gaan in Parijs. Al twee keer weigerde hij een aanbod van PSG. Het ziet er niet naar uit dat Mourinho een derde keer 'nee' zal zeggen tegen de Parijzenaars. "Het enige wat ik kan zeggen, is dat ik nog een trainer ben met een zeker ambitie en verlangen om nieuwe dingen te doen", houdt Mourinho de deur open.

  Mogelijk moet de club van Romelu Lukaku en Marouane Fellaini sneller dan verwacht op zoek gaan naar een nieuwe trainer.

  Poll

  Vertrekt Mourinho bij Man United?

  (152 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws