Ex-Rode Duivel raakt weer in opspraak door rijgedrag: Porsche in beslag genomen

Ex-Rode Duivel raakt weer in opspraak door rijgedrag: Porsche in beslag genomen

13-10-2017 18:42
1

Yassine El Ghanassy verruilde KV Oostende deze zomer voor het Franse Nantes. De 27-jarige aanvaller kan daar nog nauwelijks indruk maken en komt nog maar eens om een slechte reden in het nieuws.

El Ghanassy is namelijk door de Brugse politierechter veroordeeld, nadat op van 21 september 201 werd geflitst in Oostende. El Ghanassy reed 105 kilometer per uur waar hij binnen de bebouwde kom maar 50 mocht. Opvallend: hij zat achter het stuur terwijl zijn rijbewijs eerder al tijdelijk was ingetrokken. De tweevoudig Rode Duivel, die al voor de dertiende(!) keer werd veroordeeld, kreeg een flinke straf voor zijn actie.

De politierechter heeft hem een rijverbod van negen maanden opgelegd en ook zijn dure Porsche is in beslag genomen. Verder moet El Ghanassy ook een boete van 6.600 euro betalen. Verder wordt hij verplicht om zowel zijn theoretische als praktijkexamen opnieuw af te leggen. Daarna moet een dokter hem echter eerst nog psychologisch fit genoeg verklaren om te rijden, voordat de ex-Gentenaar weer de weg op mag.