Dortmund-preses reageert op interesse: 'Klasse speler'

Dortmund-preses reageert op interesse: 'Klasse speler'

09-10-2017 19:36

Peter Bosz zou gecharmeerd zijn van Paris Saint-Germain-doelman Kevin Trapp. Voorzitter Reinhard Rauball van Borussia Dortmund was er echter als de kippen bij om te melden dat van een bod momenteel geen sprake is.

Volgens Le Parisien is Bosz niet geheel overtuigd van Roman Bürki, waardoor Dortmund bij Trapp is uitgekomen. De 27-jarige Duitse international is momenteel slechts bankzitter bij PSG, achter Alphonse Areola. Hij mag in de winterstop vertrekken uit de Franse hoofdstad voor een bedrag van vijftien miljoen euro.

Rauball bestrijdt dat Dortmund al een bod aan het voorbereiden is. "Dat is niet waar. We zijn niet met hem in gesprek", stelt de preses tegen BILD. "Hij is een klasse speler, een geweldige keeper zonder twijfel en hij is ook een aardige vent. Hij past bij elk team, maar daarmee zeg ik niet dat hij bij ons concreet in beeld komt."

Trapp speelt sinds de zomer van 2015 voor PSG. Hij kwam voor 9,5 miljoen euro over van Eintracht Frankfurt. Hij is de vierde keeper van Duitsland achter de momenteel geblesseerde Manuel Neuer, Marc-André Ter Stegen en Bernd Leno.