Nog maar eens klaar voor een comeback: Kompany hoopt op speelminuten

  Nog maar eens klaar voor een comeback: Kompany hoopt op speelminuten

  vrijdag 22 september 2017 om 15:06

  Vincent Kompany kan zaterdag opnieuw tot de wedstrijdselectie behoren van Manchester City. De Rode Duivel moest enkele matchen aan de zijlijn toekijken na alweer een blessure. Daar zou hij nu van verlost zijn. 

  City brengt via het eigen Twitter-account naar buiten dat Kompany weer volledig speelklaar is. Volgens Pep Guardiola is er geen vuiltje meer aan de lucht. In principe zou Kompany zaterdag, wanneer The Citizens thuis Crystal Palace ontvangen, dus weer aan de aftrap kunnen verschijnen. Aangezien de Engelse topclub het de laatste weken uitstekend doet, lijkt een plekje op de bank echter realistischer.

  Voor Kompany zou dat op zich al een overwinning zijn. De voorbije jaren werd de verdediger geteisterd door kwalen, waardoor hij amper in actie kon komen. Dit seizoen leek hij eindelijk nog eens topfit te zijn. Hij startte dan ook drie competitieduels in de basis bij City, terwijl hij ook zijn wederoptreden maakte bij de nationale ploeg. Daar liep hij een nieuw letsel op, maar dat behoort nu dus tot het verleden.

  Poll

  Kan Kompany dit seizoen 20 wedstrijden betwisten voor City, denk je?

  (76 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Nog maar eens klaar voor een comeback: Kompany hoopt op speelminuten