Lokeren zag transferdeal in rook opgaan: Negatieve ervaring met hem

  Lokeren zag transferdeal in rook opgaan: "Negatieve ervaring met hem"

  donderdag 21 september 2017 om 20:15

  In België worden er de laatste jaren heel wat spelers gehuurd, maar niet iedereen doet mee. Zo is Lokeren stilaan aan het afstappen van dat gebruik. Technisch directeur Willy Reynders ziet meer nadelen dan voordelen.

  Lokeren huurt in de toekomst liever niet meer. "Je zet die spelers in de vitrine voor een andere ploeg. Met onze laatste huurling Sergei Bolbat van Shakhtar Donetsk, hadden we een negatieve ervaring. We wilden hem houden, maar Shakhtar legde de prijs zo hoog dat je er niet aan kan", zo vertelt Reynders aan Het Nieuwsblad.

  Spelers huren is volgens Reynders een schijnoplossing. "Door spelers te huren kan je spelers halen die je je anders niet kan permitteren. Maar op lange termijn schuif je de moeilijkheden voor je uit. Je kan er in het beste geval maar een half jaar of een aantal maanden over beschikken. Je maakt andere ploegen rijk en houdt er niets meer aan over. Door onze investeringspolitiek denk ik dat we mogen zeggen dat we al heel wat mooie uitgaande transfer gerealiseerd hebben."

  De eersteklassers denken er inmiddels over na om huren tussen twee ploegen uit de Jupiler Pro League onmogelijk te maken. Voor Lokeren zou dat dus weinig verschil maken.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Lokeren zag transferdeal in rook opgaan: "Negatieve ervaring met hem"