Bekritiseerde Bruggeling kijkt in de spiegel: ''Ik ben nog maar 22''

  Bekritiseerde Bruggeling kijkt in de spiegel: ''Ik ben nog maar 22''

  woensdag 13 september 2017 om 12:35

  Ethan Horvath is onder Ivan Leko de eerste doelman bij Club Brugge. In de recente weken maakte hij echter geen ijzersterke indruk en vroegen sommige fans al om Ludovic Butelle. Horvath weet dat hij nog stappen moeten maken.

  Horvath is kritisch op zijn eigen spel en weet waarin hij zich nog kan verbeteren. "Het moeilijke is nu nog beslissen wanneer je ver moet trappen en wanneer niet. Soms overhaast ik het nog te veel. Dat merk ik als ik de wedstrijden herbekijk", laat de Noorse Amerikaan weten aan Sport/Voetbalmagazine.

  Hij maakt zich echter nog niet ongerust en gelooft dat hij nog de tijd heeft om zich te ontwikkelen. "Ik heb zeer veel vertrouwen in mijn capaciteiten om saves te doen. Op veilig spelen en proberen de juiste beslissing te nemen, dat is de taak van de doelman. Soms mislukt dat, maar dat overkomt de besten. Ik ben nog maar 22, als doelman ben je dan nog een baby. Matt Ryan kwam op dezelfde leeftijd als ik, denk ik'', merkt Horvath op.

  Lees ook: Moet Horvath vrezen voor plek? Leko reageert na mindere wedstrijd van doelman

  Plaats een reactie

  freeman +8304
  woensdag 13 september 2017 om 13:07
  Goede keeper op zijn lijn . Op zijn uitkomen gaat hij wel geregeld in de fout ( laatst nog tegen Moeskroen ) . En wat zijn uittrappen betreft mag hij gerust een voorbeeld nemen aan één van zijn voorgangers Ryan ! heeft wel veel capaciteiten om het tot een degelijke keeper uit te groeien .
  Vind ik leuk
  vampire81 +819
  woensdag 13 september 2017 om 13:36
  hij is gewoon niet goed genoeg en zeker absoluut niet beter dan butelle, laat staan of dat hij even goed is als butelle, wat helemaal niet zeker is

  butelle zou ook niet goed genoeg zijn, brugge beschikt over geen enkele waardige keeper (die aankoop van standard inclusief), triestige maar ware conclusie
  [Reactie gewijzigd op woensdag 13 september 2017 om 13:38]
  Vind ik leuk
  freeman +8304
  woensdag 13 september 2017 om 15:16
  Ondanks een mindere verdediging ( gekwetsten) , toch nog steeds de minst gepasseerde keeper NA Penneteau ..... Hoe " sterk " zijn al die andere keepers van de eerste klasse dan wel ?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bekritiseerde Bruggeling kijkt in de spiegel: ''Ik ben nog maar 22''