'KV Oostende hakt belangrijke knoop door voor Lombaerts'

'KV Oostende hakt belangrijke knoop door voor Lombaerts'

01-09-2017 10:15
6

Nicolas Lombaerts is op de laatste transferdag niet meer weggeraakt bij KV Oostende, de club waar hij voorlopig een grote flop is. Verschillende transfermarkten zijn nog open, maar Oostende zou hem niet meer willen verkopen.

KV Oostende gaat niet meer op zoek naar een club voor Lombaerts. Het Nieuwsblad weet namelijk dat Lombaerts onlangs opnieuw fysieke testen heeft afgelegd. Daaruit blijkt dat hij topfit is. Hij kwam bij de kustploeg met een lichte conditionele achterstand, dat kan meegespeeld hebben in zijn eerste wedstrijden. De Rode Duivel ging al verschillende keren in de fout bij Oostende.

Lombaerts werd in de laatste transferweek al niet meet gelinkt aan andere ploegen, KV Oostende is overtuigd dat het nog succes kan hebben met de 32-jarige verdediger. Die ging naar Oostende om zijn kansen op het WK 2018 in leven te houden, maar die hebben inmiddels dus een flinke knauw gekregen.

In Turkije is de transfermarkt nog een weekje open, in het Midden-Oosten zelfs nog verschillende weken. Voorlopig is een late transfer echter geen optie.