OFFICIEEL: Antwerp haalt talent van Atlético Madrid in huis

OFFICIEEL: Antwerp haalt talent van Atlético Madrid in huis

31-08-2017 18:55

Royal Antwerp FC heeft op de slotdag van de transferperiode nog een nieuwe speler binnengehaald. Van Atlético Madrid nam het Roberto Núñez Mañas over.

'Roberto Núñez Mañas speelt vanaf nu voor Royal Antwerp FC! De jonge Spanjaard (°03/01/1996, Talavera de la Reina (SPA)) speelde vanaf zijn 10de levensjaar tot deze zomer voor de Spaanse topclub Atlético Madrid, en was nu toe aan een nieuw avontuur', klinkt het trots bij Antwerp.

'De rechtsvoetige centrumaanvaller kwam eerder uit voor alle jeugdteams van Atlético en van de Spaanse nationale ploeg. In de UEFA Youth League maakte hij eerder 15 goals in 19 wedstrijden. We heten Roberto van harte welkom in Deurne-Noord en wensen hem veel succes toe! Leuk weetje: Roberto maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Atlético in de Copa del Rey tegen CD Guijelo. Hij kwam toen Yannick Carrasco vervangen, die eveneens zijn debuut maakte die wedstrijd!'

In de laatste uren draaide men bij Antwerp overuren. The Great Old wist zich te versterken met Sambou Yatabaré. Daarnaast liet Antwerp drie spelers gaan. Fabien CamusFrédéric Duplus en Tuur Dierckx trekken de deur op de Bosuil achter zich dicht.