'Deal is nog niet rond, maar fans uit Dubai heten Bruggeling al massaal welkom'

'Deal is nog niet rond, maar fans uit Dubai heten Bruggeling al massaal welkom'

18-07-2017 13:12
1

Claudemir lijkt op weg naar de uitgang bij Club Brugge. Er is zeer concrete interesse van Al Ahli, een club uit het steenrijke Dubai. De deal zou nog niet in kannen en kruiken zijn, maar fans van Al Ahli zijn er heilig van overtuigd dat Claudemir op weg is naar hun club.

Club Brugge is Claudemir zeker niet liever kwijt dan rijk en plakte daarom een aardig prijskaartje op het hoofd van de Braziliaan. Al Ahli voldeed de eerste keer niet aan de vraagprijs van circa drie miljoen euro, maar kwam vervolgens terug met een verhoogd bod. Hatrik meldt nu zelfs dat beide partijen al een akkoord hebben gesloten over een transfersom. 

Hoewel het wachten is om meer bevestiging of nieuws van de clubs, wordt Claudemir al massaal welkom geheten op de sociale media. Het is echter nog helemaal niet zeker dat de hoofdpersoon zelf een overstap naar de woestijn ziet zitten. Claudemir heeft het ondanks het feit dat hij niet zeker is van een basisplaats, goed naar zijn zin in Brugge. Bovendien heeft de 29-jarige middenvelder nog een contract tot medio 2019.