OFFICIEEL: Standard haalt speler uit Premier League binnen

OFFICIEEL: Standard haalt speler uit Premier League binnen

11-07-2017 07:30
4

Standard heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. Het kondigt namelijk via de website aan dat de Nigeriaan Henry Uche Agbo gaat neerstrijken op Sclessin, een speler van Watford.

De 21-jarige Nigeriaan streek in 2013 al neer in Europa, toen tekende hij voor Udinese in de Serie A. Hij speelde er echter geen enkele wedstrijd. Daarna werd hij overgeplaatst naar Watford, een club met dezelfde eigenaar als Udinese. Hij raakte echter pas echt aan speelkansen bij het Spaanse Granada, ook al een ploeg van de steenrijke Giampaolo Pozzo.

Bij Granada speelde hij liefst 31 wedstrijden vorig seizoen, hij heeft dus ervaring uit de Primera Division op zijn CV staan. De middenvelder, die ook als centrale verdediger kan worden uitgespeeld, sluit meteen aan bij de groep.

Renard legt op de website nog even uit waarom hij voor Agbo heeft gekozen. "Uche is een jonge middenvelder met een belangrijk spelvolume en een goede balrecuperatie. Een groot gedeelte van afgelopen seizoen was hij titularis in de Spaanse liga. Hij is klaar voor een nieuwe uitdaging en zal meer opties bieden voor ons middenveld."