OFFICIEEL: Standard stunt op transfermarkt met komst van ervaren Mexicaan

OFFICIEEL: Standard stunt op transfermarkt met komst van ervaren Mexicaan

09-07-2017 20:24
5

Standard heeft zondag uitgepakt met een zeer verrassende en knappe transfer. De Rouches hebben namelijk de Mexiaanse doelman Guillermo Ochoa naar Sclessin weten te halen.

Standard maakte zondagavond via de officiële kanalen wereldkundig dat het een overeenkomst heeft gesloten met Ochoa. De 31-jarige sluitpost moet nog wel goed door de medische testen komen, maar dit lijkt slechts een formaliteit. Standard heeft Ochoa transfervrij weten te strikken, nadat zijn contract bij het Spaanse Malaga was afgelopen. Het is nog onbekend voor hoeveel seizoenen Ochoa in Luik zal tekenen.

De Luikenaars hebben hoe dan ook een prestigeslag geslagen. De 78-voudig international is zeer ervaren en staat daarnaast internationaal hoog aangeschreven. Ochoa maakte met name op het WK van 2014 veel indruk. Met zijn spectaculaire keeperswerk verdiende hij na het wereldkampioenschap een transfer naar Malaga, waarna hij afgelopen seizoen werd uitgeleend aan Granada. Ochoa stond eerder onder contract bij het Franse Ajaccio en de Mexicaanse topclub América.