'Bölöni wil voormalig target van Anderlecht wegplukken in Roemenië'

'Bölöni wil voormalig target van Anderlecht wegplukken in Roemenië'

02-07-2017 16:40

Nu alle postjes bij Antwerp ingevuld zijn, kan de Great Old beginnen met het versterken van zijn kern. Sportief directeur Luciano D'Onofrio vooral profiteert van zijn connectie bij FC Porto, terwijl coach Lazslo Bölöni speurt naar versterking in zijn thuisland.

De coach van de kersverse eersteklasser heeft volgens het Roemeense Libertatea namelijk zijn oog laten vallen op Steliano Filip. De linksachter komt momenteel uit voor Dinamo Boekarest. Vorige zomer stond hij een tijdje in de belangstelling van RSC Anderlecht, maar Herman Van Holsbeeck kon geen akkoord bereiken met de Roemeense topclub.

Filip stond bij drie kleinere Roemense clubs onder contract, voor hij in juli 2012 naar topclub Dinamo vertrok. Hij speelde 96 duels sinds zijn komst, waarin hij goed was voor drie goals en zeven assists. Filip maakte ook indruk op de Roemeense bondscoach, want in juli 2015 debuteerde hij voor de nationale ploeg.

Antwerp is volop bezig met de versterking van zijn selectie. Normaal gezien tekent Ivo Rodrigues al één der komende dagen in Deurne-Noord. De flankaanvaller krijgt er misschien meteen een landgenoot bij. Volgens het Portugese Record staat Ze Manuel immers ook in de belangstelling van The Great Old.