'D'Onofrio probeert opnieuw Portugees van Porto naar de Bosuil te loodsen'

'D'Onofrio probeert opnieuw Portugees van Porto naar de Bosuil te loodsen'

02-07-2017 12:09
2

Royal Antwerp FC haalde Luciano D'Onofrio binnen als sportief directeur. Die kwam prompt op de proppen met een samenwerkingsakkoord met FC Porto, waar hij veel contacten heeft. De club probeert dan ook volop te profiteren van die deal. Zo zou er opnieuw een Portugees richting de Bosuil kunnen komen.

Normaal gezien tekent Ivo Rodrigues al één der komende dagen in Deurne-Noord. De flankaanvaller krijgt er misschien meteen een landgenoot bij. Volgens het Portugese Record staat Ze Manuel immers evenzeer in de belangstelling van The Great Old. Ze Manuel is een 26-jarige aanvaller die afgelopen seizoen door Porto werd uitgeleend aan Vitoria Setubal. Daar kende hij een matig jaar: 28 competitieoptredens, vijftien basisplaatsen, amper twee goals.

Porto moet dus op zoek naar een nieuwe oplossing voor hem. Ze Manuel ligt namelijk nog tot 2021 onder contract in het Estadio do Dragao. Bij Porto zelf zal de spits geen speelkansen krijgen, dus mogen geïnteresseerden zich melden. Antwerp zou alvast bovenaan het lijstje staan. Record claimt dat zowel een definitieve transfer als een huurovereenkomst tot de mogelijkheden behoren.