Opnieuw nieuwe lucht voor Lepoint: Ze volgen mij al acht of negen jaar

Opnieuw nieuwe lucht voor Lepoint: "Ze volgen mij al acht of negen jaar"

11-06-2017 11:37
0

Christophe Lepoint rondde vrijdag zijn transfer van Zulte Waregem naar rivaal KV Kortrijk af. Op die manier voegt de ervaren middenvelder nog maar eens een Belgische club toe aan zijn stilaan uitgebreide cv. Bij KVK TV mocht hij wat extra uitleg geven over zijn overgang.

"Ik ben heel tevreden om bij Kortrijk getekend te hebben. Ze volgen mij al gedurende een behoorlijk lange tijd, zelfs voor mijn periode bij Gent al. Dat is nu acht of negen jaar geleden. Ik ben dus heel tevreden om hier voor drie jaar te kunnen tekenen en kijk ernaar uit om te beginnen werken en mooie resultaten te halen", aldus Lepoint over zijn nieuwe werkgever.

Hoe zou onze 32-jarige landgenoot zichzelf omschrijven? "Ik ben een speler die altijd 200 procent voluit gaat voor het team. Ik ben een harde werker en weet ook hoe je doelpunten moet maken. Maar het belangrijkste is natuurlijk de ploeg. Die moet de kracht zijn van het komende seizoen", smijt hij er een cliché tegenaan.

Warm nest
Een belangrijke reden voor zijn overgang blijkt het gemoedelijke karakter in Kortrijk te zijn. "Ik speelde eerder al bij familiale clubs, zoals Waasland-Beveren of Moeskroen. Iedereen kent iedereen. Ze hebben me hier een contract gegeven voor drie jaar, dus dat betekent toch dat ze vertrouwen in me hebben en op mij rekenen", besluit de routinier. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie