'Napoli is onder de indruk en klopt in Luik aan voor begeerde aanvaller'

'Napoli is onder de indruk en klopt in Luik aan voor begeerde aanvaller'

03-06-2017 11:02

Door het rampseizoen van Standard Luik vielen de individuele prestaties van heel wat Rouches in het niets. Toch kende bijvoorbeeld iemand als Ishak Belfodil zeker een sterk seizoen. De aanvaller zou dat nu kunnen verzilveren door een absolute droomtransfer te maken. 

Volgens La Dernière Heure toont namelijk niemand minder dan SSC Napoli interesse in Belfodil. De Algerijnse international heeft de voorbije maanden indruk gemaakt door zeventien keer te scoren en daarbovenop ook nog eens zes goals aan te brengen. Dat is blijkbaar ook Napoli opgevallen, dat op zoek is naar een extra spits voor volgend seizoen.

Een concreet bod heeft de club van Dries Mertens wel nog niet op tafel gelegd. De Napolitanen eindigden derde in de Serie A, na het ongenaakbare Juventus en AS Roma. Daardoor komen ze volgend seizoen uit in de voorronde van de Champions League. Of Belfodil hen zal helpen om de poulefase te bereiken, valt nog even af te wachten.

De Algerijn heeft alvast ervaring in de laars. In het verleden voetbalde hij er bij onder meer Internazionale, Parma en Bologna. Over een gebrek aan interesse hoeft Belfodil alvast niet te klagen. Eerder werd hij ook al gelinkt aan het Duitse Bayer Leverkusen en het Spaanse Celta de Vigo. In de winterstop stond hij nog op een zucht van Everton FC.