'Twee clubs legden al een bod neer bij Standard voor Belfodil'

'Twee clubs legden al een bod neer bij Standard voor Belfodil'

10-05-2017 11:01
2

Ishak Belfodil speelt dit seizoen niet meer. De Algerijnse spits laat zich opereren aan de neus en moet de drie resterende wedstrijden zo aan zich voorbij laten gaan. Het zou meteen kunnen betekenen dat aanvaller zijn laatste partij voor Standard al gespeeld heeft. Er is namelijk concrete interesse voor Belfodil.

De spits wil ook graag vertrekken, ook al werd zijn contract in januari nog opgewaardeerd. Die deal kwam er als gevolg van zijn uitstekende prestaties voor de winter en de afgesprongen transfer naar Everton. Na de winter zakte Standard helemaal weg, desondanks was Belfodil nog goed voor zeven doelpunten en een assist.

Buiten Everton kwam ook Swansea in het slot van de wintermercato nog op de proppen, maar de Algerijn bleef op Sclessin. Nu is het wel tijd voor een transfer. Volgens La Dernière Heure heeft Bayer Leverkusen, de ploeg van Leon Bailey, verregaande interesse in de spits. Maar het zijn het Spaanse Celta de Vigo en nog een andere Duitse club die al een bod neerlegden bij Standard. De strijd om zijn handtekening is losgebarsten.