Vanden Borre zakt terug af naar België en voetbalt samen met Batshuayi

Vanden Borre zakt terug af naar België en voetbalt samen met Batshuayi

27-05-2017 12:20

Waar moet het verder naartoe met de carrière van Anthony Vanden Borre? Bij TP Mazembe lijkt het al na enkele maanden game over en het is maar zeer de vraag of hij nog ergens anders terecht kan. Dat houdt de Brusselaar echter niet tegen om een opvallende galamatch te spelen.

De ooit zo beloftevolle verdediger koos in de winter om bij TP Mazembe aan de slag te gaan, de topclub uit het land van zijn roots, Congo. Dat lijkt echter uit te draaien op een nachtmerrie. Momenteel vertoeft Vanden Borre dan ook opnieuw in ons land. Of er nog een vervolg aan zijn profcarrière zit aan te komen, is koffiedik kijken. In Verviers zal de ex-Rode Duivel wel nog eens een partij betwisten op Belgische grond.

Daar staat op 11 juni namelijk een galawedstrijd gepland tussen heel wat bekenden van het Belgische voetbal. Twee elftallen van landgenoten met buitenlandse roots zullen het die dag tegen mekaar opnemen in het Stade de Bielmont. De thuisploeg bestaat uit jongens die opgegroeid zijn in Verviers, de bezoekers zijn Brusselse ketjes. Als we de affiche mogen geloven, zal Vanden Borre bij de Brusselaars steun krijgen van onder meer Michy Batshuayi en Hervé Kagé.