Boskamp heeft duidelijke voorspelling voor Club Brugge - AA Gent

Boskamp heeft duidelijke voorspelling voor Club Brugge - AA Gent

20-05-2017 14:42

Anderlecht is al gaan lopen met de landstitel, maar voor de tweede plaats is het wel nog spannend. Als AA Gent zondag wint op het veld van Club Brugge verdienen ze nog een Champions League-ticket. Johan Boskamp gelooft daar niet in, al moet Club wel uitkijken.

In Het Belang Van Limburg geeft hij aan dat hij Club tweede ziet worden. "Gent kan nog tweede worden als ze Club Brugge kloppen en het zal erom spannen, maar ik denk niet dat Brugge het uit handen gaat geven."

Toch moet Blauw-Zwart dringend herbronnen. "Je moet je wel afvragen wat daar in Brugge aan de hand is. Hoe kan je als ploeg telkens zo ver terugzakken? Vooral de uitwedstrijden zijn dit seizoen dramatisch. Is het de onduidelijkheid over trainer Preud'homme of willen er spelers weg? Ik weet het niet, maar er moet daar iets spelen. Een nieuwe wind op Jan Breydel is hoognodig."

Boskamp is eigenlijk vooral blij dat Play-Off 1 gedaan is. "Deze editie van de Play-Offs was een verschrikking. Zulte Waregem was door de bekerwinst al geplaatst voor Europees voetbal en speelde nergens meer voor. Dan heb je nog een ploeg als Charleroi. Die hebben niks anders gedaan dan verdedigen. De neutrale voetballiefhebber heeft er niks aan. Dan had je nog Oostende, dat zijn vorm van in het begin van het seizoen niet kon volhouden."