Ex-trainer van Standard grapt:Enkel voor Barcelona maak ik uitzondering

Ex-trainer van Standard grapt:"Enkel voor Barcelona maak ik uitzondering"

Gepubliceerd: maandag 15 mei 2017 om 23:41ma 15-05-2017 om 23:41

Ron Jans zit komend seizoen niet als trainer in een dug-out. Dat zegt de afzwaaiende oefenmeester van PEC Zwolle. Wellicht maakt de voormalig trainer van Standard tóch een uitzondering, wanneer FC Barcelona aanklopt. 

Jans heeft inmiddels afscheid genomen bij PEC en heeft zijn toekomstplannen deels al af. "Ik heb wel al een idee van wat ik ga doen, maar dat is nog steeds niet helemaal duidelijk. Ik ben volgend jaar in ieder geval geen clubtrainer", zegt Jans tegen FOX Sports. Barcelona neemt komende zomer afscheid van trainer Luis Enrique en zoekt nog een opvolger. "Ik heb een uitzondering gemaakt voor Barcelona. Al zou ik daar zesde assistent-trainer worden, dan doe ik het", grapt Jans. 

"Het is voor 99 procent zeker dat ik geen clubtrainer word. Ik kijk ernaar uit om te gaan ondervinden hoe dat is. Ik ben benieuwd wie en wat ik aan het trainerschap ga missen. Het is ook een enorme luxe dat je het je kan veroorloven om een tijdje van je spaargeld te leven. Daar krijg je toch geen rente voor, dus dan kan je het net zo goed uitgeven", aldus Jans. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws