OFFICIEEL: Waasland-Beveren trekt geschorste speler aan

OFFICIEEL: Waasland-Beveren trekt geschorste speler aan

05-05-2017 20:05

Joachim Van Damme heeft een nieuwe werkgever. Dat meldt Mich Vergauwen. Volgens de journalist van Het Laatste Nieuws tekent Van Damme dra een contract bij Waasland-Beveren. Dat is best opvallend, want de middenveler is nog een tijdje geschorst. 

Na een positieve test op cocaïne werd Van Damme geschorst. Daardoor gingen de wegen van de middenvelder en zijn toenmalige club KV Mechelen uit elkaar. Nu heeft hij dus waarschijnlijk een nieuwe werkgever gevonden.

Dat Van Damme aan de slag gaat bij Waasland-Beveren hoeft niet te verbazen. De middenvelder was er immers al een tijdje jeugdtrainer. 

Nog maanden geduld
In het Waasland tekent Van Damme een contract voor drie seizoenen. Toch zallen de fans van Waasland-Beveren nog een tijdje moeten wachten alvorens ze Van Damme in actie zullen zien bij de A-ploeg. Zijn schorsing loopt immers nog tot januari van 2018.

Update 20.10: De transfer is ondertussen officieel. 'Waasland-Beveren heeft zonet de eerste transfer afgerond voor het nieuwe seizoen. Joachim Van Damme (°23/08/1991) zal vanaf volgend seizoen deel uitmaken van de spelerskern van geel-blauw. De verdedigend ingestelde speler tekent een contract van drie jaar op de Freethiel', klinkt het op de website van de ploeg.