Genkenaar heeft torenhoge ambities: ''Met België naar het WK''

Genkenaar heeft torenhoge ambities: ''Met België naar het WK''

12-04-2017 10:29

Roberto Martinez heeft oog voor de Jupiler Pro League en gaf met Youri Tielemans, Thomas Foket en Leander Dendoncker al meerde spelers uit de Belgische competitie een kans. Timothy Castagne hoopt ook op een invitatie van de bondscoach.

De 21-jarige rechtsachter van Racing Genk had stiekem al op een uitnoding gehoopt. "Ja, ik was toch een beetje teleurgesteld. Na mijn doelpunt tegen AA Gent hoopte ik er nog meer op, want dat heeft toch altijd een invloed. Maar ik ben nog jong en ik zal alleen nog maar harder werken'', laat Castagne weten aan L' Avenir.

Castagne is heel ambitieus en droomt van het wereldkampioenschap. "Het WK? Ja, dat is een doel voor mij. Dat lijkt misschien ambitieus, maar ik vind dat een voetballer het hoogste moet nastreven en ik wil aanwezig zijn op het WK in Rusland", besluit hij.

Het jeugdproduct van Racing Genk is dit seizoen een vaste waarde in de Limburgse defensie. Castagne kwam dit seizoen al liefst 41 keer in actie, waarin hij goed was voor twee treffers. Castagne speelde al wel zeven duels voor de Belgische beloften. Martinez liet vorige maand weten Castagne in de gaten te houden.